Skip to content

MSE-Kop-Maaike

Ik ben Maaike. Van nature een echte verbinder en commerciële duizendpoot. Door mijn innemende persoonlijkheid en enthousiasme weet ik snel (potentiele) klanten over de streep te trekken. Door mijn tomeloze energie en pragmatische instelling weet ik in no time een spetterend event neer te zetten.

Mijn missie is om mensen met elkaar in verbinding te brengen, met een concreet resultaat tot gevolg. Dit kan middels events, maar ook door vraag en aanbod samen te brengen.

Maaike-Sales-Events-1000px-nr3
Maaike-Sales-Events-1000px-nr3

Mijn achtergrond

In het dorp Uitgeest aan de kust van Noord-Holland ben ik opgegroeid. Hier is ook mijn liefde voor het strand geboren. Op mijn 19e ben ik verhuisd naar de Amsterdam. Hier heb ik genoten van alles wat deze stad te bieden heeft. Tevens heb ik hier mijn partner Gidi ontmoet, als directe collega’s, werkend voor dezelfde bank. Samen met onze 3 kinderen, Quinn, Mika en Zoë wonen wij in het mooie bosrijke Soest. In mijn vrije tijd wandel ik veel met ons gezin, houd ik van racefietsen, tennissen en beleef er plezier aan om met vriendinnen op stap te gaan.

Mijn werkervaring

In mijn carrière heb ik vele paden bewandeld. Van trainee bij ING tot verkoper van koffiemachines bij Douwe Egberts. Daarnaast heb ik veel commerciële ervaring opgedaan binnen de FMCG-wereld. De laatste jaren ben ik actief geweest bij diverse duurzame organisaties. Zo was ik Salesmanager bij de Sign Language Coffee Bar; een koffiebar waar je door dove barista’s geholpen wordt en je in gebarentaal je koffie bestelt. Verder heb ik afgelopen jaar voor de Johan Cruyff Foundation een internationaal event georganiseerd en voorzie ik Botanical Beauty; een 100% natuurzuivere en biologische organisatie, van commercieel advies.

MSE-Kosten-Banner_2000px
MSE-Kop-Maaike

Ik ben Maaike. Van nature een echte verbinder en commerciële duizendpoot. Door mijn innemende persoonlijkheid en enthousiasme weet ik snel (potentiele) klanten over de streep te trekken. Door mijn tomeloze energie en pragmatische instelling weet ik in no time een spetterend event neer te zetten.

Mijn missie is om mensen met elkaar in verbinding te brengen, met een concreet resultaat tot gevolg. Dit kan middels events, maar ook door vraag en aanbod samen te brengen.

Mijn achtergrond

In het dorp Uitgeest aan de kust van Noord-Holland ben ik opgegroeid. Hier is ook mijn liefde voor het strand geboren. Op mijn 19e ben ik verhuisd naar de Amsterdam. Hier heb ik genoten van alles wat deze stad te bieden heeft. Tevens heb ik hier mijn partner Gidi ontmoet, als directe collega’s, werkend voor dezelfde bank. Samen met onze 3 kinderen, Quinn, Mika en Zoë wonen wij in het mooie bosrijke Soest. In mijn vrije tijd wandel ik veel met ons gezin, houd ik van racefietsen, tennissen en beleef er plezier aan om met vriendinnen op stap te gaan.

Mijn werkervaring

In mijn carrière heb ik vele paden bewandeld. Van trainee bij ING tot verkoper van koffiemachines bij Douwe Egberts. Daarnaast heb ik veel commerciële ervaring opgedaan binnen de FMCG-wereld. De laatste jaren ben ik actief geweest bij diverse duurzame organisaties. Zo was ik Salesmanager bij de Sign Language Coffee Bar; een koffiebar waar je door dove barista’s geholpen wordt en je in gebarentaal je koffie bestelt. Verder heb ik afgelopen jaar voor de Johan Cruyff Foundation een internationaal event georganiseerd en voorzie ik Botanical Beauty; een 100% natuurzuivere en biologische organisatie, van commercieel advies.

Maaike-Sales-Events-1000px-nr3
Back To Top